Tuesday 21 October 2014     Free Service Since 1998   The Latest Survey

Make your own poll: it's free & simple!

apakah pandangan anda terhadap Kereta Proton Juara?

Vote
saya sangat berbangga saya sangat berbangga 293
boleh tahan,le. boleh tahan,le. 43
nampak macam kotak.... nampak macam kotak.... 54
sangat teruk sangat teruk 175
jutttidhsall (in new window)

273 Responses; 25 per page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 latest response first.

Azam, Klang. 2011-09-23 01:36:17 CET   131863
Sesiapa yang nak jual jual Juara, sila hubungi saya. Minat la skrg ni...tq!
018-399 8562.

Juara Mpv terhebat 2011-08-29 19:01:56 CET   131117
aku pinjam juara kawan g johor dari bangi. Minyak Rm30 je sama dengan tol Rm 30.Sesuai pada orang yg nak berjimat.Muatan 6 orang. lagi best org kata comel sbb kete ni dah ditukar warna hitam semua mcm alpard mini. bawa 100km/j tu selamba je. dan lg best masa nak parking mudah.Org buat ni fikir untuk kesenangan bukan untuk pembaziran. gua respect dia brother. mungkin back ground pereka ni dulunya orang susah bukan orang kaya yang celik mata saja dah boleh hadap KFC tiap hari dan dilimpahi kemewahan. Cerita ni benar Raya Puasa 2011 merdeka

sepoi 2011-05-29 22:26:17 CET   128603
salam...
kalu nak nengok juara ni ok ke tak... mai dtg umah aku....

Dr.Wan Emran 2011-05-02 00:13:38 CET   127765
Bagi ana,bleh la buat 3rd car.Sbb tngk ank isteri ana tido dgn selesa time nk long distance blik kapong.Si kecik tu boleh main msk2 dgn kakak dia kt belakang. Minyak safe,maintenance sng dp..yg penting roadtax dgn insurans xder la mhl sgt.
Maklum la nk beli ALphard,Estima dgn Wish blm mampu lg...

imsdjnashid 2011-04-22 20:25:27 CET   127412
Salam..proton juara memang bagus dimiliki..untuk berniaga atau bersantai,,serbaguna.geng wireman and dj.memang mencari-carinya..sparepart nya boleh tahan juga harganya asalkan ada barang ganti kami tetap bersamamu JUARA.Ada sesapa nak jual..bagi tau..k ,iklankan kat mudah.com pasti akan dilamar segera.

juaraholic.. 2011-04-19 13:39:09 CET   127306
ari tu sdap je aq tgok townbox a.k.a juara trapung tyme tsunami kt jp0n..tgok..skotak2 peti ais..pon bley trap0ng tau...hahhaha...jgn men2 tau

tongga 2011-03-13 23:55:48 CET   125904
saya tengah mencari proton juara untuk berniaga.. tapi saya perlukan harga terdahulu. sila emailkan ke adi_hakim74@yahoo.com.

tq..

lukman 2011-02-07 04:26:08 CET   124800
sy minat giler kat proton juara..
tengah cari satu nie..
sesapa nak jual, email saya...k?
smiley_pg84@yahoo.com

nicco 2011-02-05 10:31:45 CET   124744
saya tgh cari juara ni...kalo ada sesape yg ada sila la kol sy secepat yg mungkin untuk berbual-bual..terima ksaih

juaraholic.. 2010-11-19 10:04:25 CET   121543
mne nk dapat juara nye skirtting ek??

nora 2010-10-22 00:14:07 CET   120281
juara pasang ngv ok tak?

aziee 2010-09-18 01:44:05 CET   118733
sy nk beli juara,..tp xtahu nk cari kat mana...klau ada sesape nk jual call sy yek 0133662620...

mas ranny 2010-08-20 00:45:23 CET   117008
cam berminat la
nak wat koleksi satu
siape ade contct sy yer
0127418876

Nadi 2010-07-29 10:40:55 CET   115185
Saya minat dgn juara & semakin tertarik dengan utilitinya. Kalau ada yg berminat nak jual boleh mel saya kat daknadi@gmail.com

hakem 2010-06-30 08:20:49 CET   113551
saya memerlukan gear box belakang juara. kepada sesiapa yang mempunyai dan masih boleh digunakan saya mohon untuk membelinya. sekiranya anda mempunyai maklumat tentang kedai yang mempunyai peralatan tersebut sila hubungi saya di 017-6361806. kerjasama anda saya dahulukan ucapan terima kasih

asrul 2010-06-29 09:48:50 CET   113452
sesiapa yang nak jual juara boleh call aku 0196380407.minat giler dengan keta ni

asrul 2010-06-29 09:45:10 CET   113451
siapa yang nak jual juara email kat saya ayumee78@gmail.com

orang banting 2010-05-29 06:50:42 CET   110193
juara tetap juara...kalo race dengan ferrari pon juara tetap juga juara.... aku happy dengan juara

tiraidewangga 2010-05-08 22:17:32 CET   107065
aku baru amik juara...
memg pueh ati...
sebelum nie ada member kutuk...
tapi baru2 nie dia pun nk beli gak 1..
itu la...kata org tua2 tk kenal maka tk cinta...
org yg dok ngutuk tu sebenarnya ibarat ada mata tapi buta tuli,ada telinga tapi pekak badak....



Hammerhead X111NAM963 2010-02-15 23:44:58 CET   103834
Semua ciptaan samada oleh tuhan atau hambanya adalah unik. jangan la mengeji.

Begitu juga dengan JUARA....

Cuba fikir kenapa ada orang gemuk dan kurus? ada hitam dan putih, ada tinggi dan rendah, semuanya ada keistimewaan yang tersendiri.

Begitu juga JUARA....

Lukisan yang dilihat umpama hasil contengan kanak-kanak tadika...
Dinilai hingga jutaan ringgit oleh individu..
OLEH ITU, Jika tak reti nak menilai janganlah mengeji...

Begitu juga JUARA...

WAN PRELUDE 2009-12-31 04:19:11 CET   101813
PROTON MACAM TIN SARDIN . BAIK AKU PAKAI HONDA AKU. 30 TAHUN KETA AKU GAGAH .KALAU PROTON SILAP2 3 TAHUN DAH BOCOR . ENJIN CAMPROBLEM WAWAWAWAWA. AKU SOKONG HONDA . AKU BUKAN PENGKHIANAT NEGARA TAPI INI DINAMAKAN HAK PENGGUNA. LAIN KALI CARI MAKNA PENGKHIANAT DENGAN PENGGUNA.


deen 2009-11-29 07:19:07 CET   100552
saya minat gile dengan juara, sape nak jual juara boleh lah call saya k 0133111705

padilTTDIJ 2009-10-27 01:10:35 CET   99508
kat Kuala Langat Selangor makin bnyk Juara2 yang ganazz berkeliaran !!

Transformers964 2009-10-18 23:31:48 CET   99245
Slalu yg bnyk komen negatif tang 'Champion' mrk2 yg xpnh gne pnn..


Transformers964 2009-10-18 22:26:18 CET   99243
I love JUARA!!!!

Previous Next
 


Respond: Explain your opinion
Your IP address 174.129.74.186 is recorded with your responses. This means your response is NOT anonymous.
Name
Response
Please type the two words below in the field below them:


Loading...
Copyright © 1998-2014 Torque